Innergetix
Orthomoleculaire therapie en CoRe Inergetics Bioresonantie

Marcel Singelenberg van Innergetix werkt volgens de principes uit de Orthomoleculaire geneeskunde. Hij maakt naast de Orthomoleculaire geneeskunde ook gebruik van de geavanceerde techniek die de CoRe Inergetix energetische bioresonantie met zich mee brengt. Verder is hij door Roy Martina opgeleid tot Mind & Body Coach.
Marcel Singelenberg

“Innergetix” laat zich moeilijk in een hokje plaatsen. In deze praktijk aan huis wordt onder andere gewerkt met CoRe Inergetix bioresonantie, Mind & Body Coaching (MBC), orthomoleculaire therapie, ‘De Slanke Leefwijze’-coaching, etc. Na een uitgebreide intake wordt eerst met behulp van de CoRe-apparatuur bekeken wat op dit moment de meest effectieve behandeling is.

Het unieke aan het CoRe systeem is, dat het meet op zowel energetisch als informatie niveau. Nadat een cliënt via hand en voet is verbonden met het apparaat, wordt snel en pijnloos een zeer goed en uitgebreid beeld gevormd van de klachten. Daarbij wordt in kaart gebracht wat voor de betreffende persoon de juiste voeding is, welke vitamines en mineralen er nodig zijn en wat op dit moment de best werkende behandeling is.

Na deze test wordt er gestart met de verschillende behandelmethoden die de CoRe biedt, zoals bioresonantie-, informatie- en/of kwantumtherapie. Dit werkt met geluid, licht, magnetisme en elektriciteit of een combinatie hiervan. Met de CoRe wordt preventief en therapeutisch gewerkt. Marcel Singelenberg is hierover bijzonder goed te spreken. De unieke feedback bioresonantie werkt met dezelfde frequenties en informatie als welke gemeten wordt in de organen, zenuwen, zintuigen, botten en spieren. De CoRe zorgt er vervolgens voor dat, bij afwijking hiervan, de juiste informatie en trillingsfrequentie aan het lichaam wordt teruggegeven, waardoor de zwakke en niet goed functionerende delen weer in balans gebracht worden.

Dat een ziektebeeld of klacht nooit op zichzelf staat is voor Marcel geen verrassing. Hij kijkt daarom dan ook naar het totaalplaatje. Daarbij komt zijn kennis van voeding en voedingssupplementen zeer goed van pas. In veel gevallen is er tevens sprake van een “emotionele belasting”, waarbij het voor mensen vaak erg moeilijk is om zonder deskundige hulp patronen te doorbreken. Hiervoor maakt Marcel, naast de CoRe, gebruik van Mind & Body coaching. Deze unieke combinatie biedt snel hulp bij het doorbreken van patronen en gedachten.


Met vriendelijke groet,

Marcel Singelenberg (orthomoleculair therapeut)

contact