Meer klanten in uw praktijk
Maak net als vele anderen ook reclame via de Pillie Willie website

Mijn naam is Willy Witsel, ik publiceer al meer dan 10 jaar artikelen over orthomoleculaire geneeskunde op het internet. Via mijn website worden per maand ruim 200.000 artikelen opgevraagd (hits), dat zijn er ruim 6000 per dag. Begin 2007 wil ik orthomoleculair werkende artsen en therapeuten aangesloten bij een beroepsvereniging de mogelijkheid bieden om via mijn website reclame te maken.

Als u meer wilt weten over mijn website, mijn web marketing activiteiten en de reclame mogelijkheden voor uw praktijk, lees dan de volgende pagaina's rustig door.

STARTERS OPGELET
Vooral voor startende orthomoleculair werkende artsen en therapeuten kan reclame via internet belangrijk zijn. "Mond tot mond" reclame werkt voor starters nog niet optimaal omdat ze over onvoldoende patiŽnten beschikken die reeds met succes behandeld zijn. Maak daarom reclame via mijn website.
 

Orthomoleculaire behandelingsprotocollen

Mijn voornaamste werk bestaat uit het ontwerpen van orthomoleculaire behandelingsprotocollen. Dat doe ik op basis van wetenschappelijke publicaties. Ik gebruik daarvoor de prestigieuze National Library of Medicine

De volgende twee artikelen geven een goede indruk hoe ik te werk ga:

Web marketing = goed gevonden worden bij Google

In de afgelopen 10 jaar heb ik veel geÔnvesteerd in Web Marketing, goed gevonden worden bij zoekmachines zoals Google. Mijn website heeft hierdoor meer dan 200.000 hits per maand, dat is ruim 6000 hits per dag. Ik besteed per jaar ongeveer twee maanden van mijn tijd aan web marketing. Het is nl. een illusie om te denken dat een goede ranking bij Google blijvend is. Om uw positie bij Google te consolideren is steeds opnieuw een investering noodzakelijk.

Lees op de volgende pagina waarom ik denk dat de pagina met uw praktijk gegevens slecht op het internet gevonden wordt.